کتاب فلوچارت استاندارد 2800 (چاپ سیاه و سفید)
فلوچارت استاندارد 2800 (چاپ سیاه و سفید)
نویسنده:
مهندس مهدی،مهندس عسگری
معرفی کتاب فلوچارت استاندارد 2800 (چاپ سیاه و سفید)
فلوچارت استاندارد 2800 بر اساس ویرایش چهارم استاندارد
روند عنوان مطالب در تمامی فلوچارتها یک ساختار کلی را در پیش می گیرد؛ به طوری که در ابتدای هر فصل چشم اندازی کلی از موضوعات موجود در آن فصل، دسته بندی شده است تا ذهن داوطلب روند محاسبات را تحلیل کند.
موضوعات به صورت مرحله ای و شاخه ای عنوان شده، تا تمامی روند شروط طراحی، اصل طراحی و کنترل های لازم برای موضوع مورد نظر انجام شود. در لابلای هر موضوع نکات با شمایی مشخص در جای خود آورده شده تا از دید داوطلب پنهان نماند.
روان بودن موضوعات و استفاده از اشکال برای معرفی بعضی از پارامترها و مفاهیم و ترسیم جداول کاربردی جهت رسیدن به پاسخ در زمان بهینه تر و عنوان بندهای آیین نامه در بسیاری از قسمت های فلوچارت، شرط اصلی ما برای تنظیم مطالب بوده تا داوطلب با ذهنی مطمئن و آسوده به حل تست ها بپردازد.
سعی بر آن شده تا بیشتر مطالب آیین نامه ها که مورد سوال در آزمون محاسبات قرار می گیرند، در این فلوچارت ها به طور صحیح جانمایی شده و حتی موضوعات پراکنده در کتب مختلف، در یک بخش جمع شوند.
آسیب شناسی آزمون محاسبات:
به علت زیاد بودن مطالب و منابع آزمون، ذهن داوطلب دچار پراکندگی در چیدمان صحیح مفاهیم می شود.
استفاده از منابع متنوع شامل کتب مرجع، آیین نامه ها و کمک درسی و مراجعه مکرر داوطلب به دو یا سه کتاب، برای پاسخ به یک تست یا چیدمان مطالب در قسمت های مختلف یک کتاب و ورق زدن های زیاد باعث سردرگمی و از دست رفتن زمان مناسب پاسخگویی خواهد شد.
از آنجا که نکات موجود در کتب کمک آموزشی در لابلای درسنامه عنوان شده است و در زمان کم و با جو استرس زای آزمون این نکات مهم به چشم داوطلب نمی آیند نادیده گرفتن یک نکته داوطلب را به پاسخ غلط رسانده و منجر به سوختن تست مورد نظر می شود.
از دست رفتن زمان در حل تست ها و به پاسخ صحیح نرسیدن داوطلبان، موجب بالارفتن استرس و در نتیجه کاهش دقت و عملکرد ذهن خواهد شد.
گویا نبودن مطالب در بسیاری از بندهای آیین نامه مشهود بوده و بسیاری از مطالب به طور صحیح در ذهن داوطلب شکل نمی گیرند.
افزایش سرعت تست زنی در آزمون محاسبات نظام مهندسی
علاوه بر آن، از یک طرف پراکندگی موضوعات در مباحث مقررات ملی و منابع موجود از موسسات مختلف و از طرفی دیگر اشتباه در پیداکردن سرفصل مربوطه، برای داوطلبان منجر به از دست دادن زمان یا رسیدن به پاسخ اشتباه می شد؛ سعی ما دراین مجموعه بر جمع آوری تمامی بخش های پراکنده مباحث و منابع در سرفصل های مربوطه بوده است. برای مثال موضوع دیوار یا خمش، برش با شکل پذیری های معمولی، متوسط و زیاد، در مبحث ۹ مقررات ملی ساختمان در چند قسمت آورده شده که خود باعث به اشتباه افتادن داوطلبان عزیز می شد.
دقت در چینش مطالب و استفاده از اشکال برای تفهیم بهتر و روان بودن موضوعات از دغدغه های اصلی ما برای به موفقیت رسیدن استفاده کنندگان از این مجموعه بوده است. موضوعات به صورت مرحله ای و شاخه ای عنوان شده، تا تمامی شروط طراحی، اصل طراحی و کنترل های لازم برای موضوع مورد نظر انجام شود.
استفاده از جداول کاربردی برای بدست آوردن سریع و دقیق بعضی از پارامترها از دیگر مزایای این فلوچارت ها به حساب آمده که باعث ذخیره ی زمان و جلوگیری از به اشتباه افتادن داوطلبان در جلسه ی آزمون می شود.
روند عنوان مطالب در تمامی فلوچارت ها یک ساختار کلی را در پیش می گیرد؛ به طوری که در ابتدای هر فصل چشم اندازی کلی از موضوعات موجود در آن فصل، دسته بندی شده، تا ذهن داوطلب روند محاسبات را تحلیل کند.
فهرست فلوچارت:
فصل اول : کلیات
فصل دوم : تحلیل سازه
فصل سوم : کنترل های سازه ای
فصل چهارم : اجزای غیر سازه ای
فصل پنجم : سازه های غیر ساختمانی