کتاب کاربرد سنجش از دور راداری با دریچه مصنوعی درمطالعه مخاطرات محیطی
کاربرد سنجش از دور راداری با دریچه مصنوعی درمطالعه مخاطرات محیطی
نویسنده:
ایوب محمدی، هیمن شهابی
ناشر:
انتشارات ماهواره
تعداد صفحه:
۱۷۵
زبان نوشتار:
فارسی
سال انتشار:
۱۴۰۰
نوبت چاپ:
اول
معرفی کتاب سنجش از دور راداری اثر هیمن شهابی
کتاب سنجش از دور راداری
امروزه هر کشوری درصدد پیدا کردن راهی برای دستیابی به سیستم های سنجش از دور راداری و یا توسعه آن است. سنجش از راه دور راداری و سیستم اطلاعات جغرافیایی، علوم میان رشته ای هستند، بدین معنی که در علوم مختلف مخصوصأ علوم محیطی به کار گرفته می شوند. در کشور ماT این علم جزو علوم نوپا محسوب می شوند چراکه هنوز به مانند کشورهای توسعه یافته به صورت کاربردی در سازمان ها و ادارات مرتبط به کار گرفته نشده اند در حالی که اگر علوم سنجش از دور و سیستم اطلاعات جغرافیایی در سازمان های هر کشوری وارد بشوند، تصمیم گیری را در آن سازمان ها آسان و اکثر بحران های زیست محیطی را می توانند شناسایی و پایش نمایند.
حرکات دامنه ای و سیل از جمله مخاطرات محیطی هستند که بسیار خطرناک ظاهر می شوند. قدرت تخریبگری این مخاطرات زمانی خودنمایی می کند که بشر بیشتر ضمینه را فراهم کرده باشد به طور مثال مسیل های سیلاب و مستعد حرکات دامنه ای را بدون در نظر گرفتن ایمنی حداکثر به مناطق تجاری، تفریحی، مسکونی و جاده تبدیل کرده باشد. تاریخ نشان داده است که بشر به خودی خود در برابر این مخاطرات کم توان و حتی در برخی موارد ناتوان است. البته امروزه با پیشرفت تکنولوژی بشر بیشتر قادر است از خود در برابر این مخاطرات دفاع کند. به طور مثال تکنولوژی سنجش از دور و سیستم اطلاعات جغرافیایی، این امکان را به بشر داده است که مناطق مستعد را شناسایی و در جهت ایمن سازی آن ها گام بردارد. این تکنولوژی چه در مرحله پیشگیری و چه در مرحله بعد بحران می تواند کلید حل بسیاری از مشکلات باشد.
کتاب سنجش از دور راداری هیمن شهابی و ایوب محمدی، بر روی کاربرد سنجش از دور راداری با دریچه مصنوعی در مطالعه مخاطرات محیطی با تاکید بر سیل و حرکات دامنه ای تمرکز دارد. کتاب سنجش از راه دور راداری سعی دارد در چهار فصل و به صورت کاربردی، متخصصین و دانشجویان علوم سنجش از دور و سیستم اطلاعات جغرافیایی و همچنین دیگر علوم مثل جغرافیا (مخاطرات محیطی و ژئومورفولوژی)، مهندسی آب، مهندسی عمران (راه و حمل و نقل)، علوم زمین، مهندسی معدن و سایر رشته های مرتبط با مخاطرات را با کاربرد سنجش از دور راداری با دریچه مصنوعی در مطالعه مخاطرات محیطی آشنا سازد.
لذا در فصل اول سعی بر آن شده که به اصول رادار با دریچه مصنوعی پرداخته شود. درفصل دوم به کاربرد رادار با دریچه مصنوعی درمطالعه مخاطرات محیطی پرداخته شده است. فصل سوم به اصول و مبانی سیل و حرکات دامنه ای پرداخته است و در نهایت فصل آخر به بخش گام به گام عملی شناسایی این مخاطرات با استفاده از داده های راداری در محیط نرم افزارهای SNAP و ArcGIS اختصاص داده شده است.
شما می توانید این کتاب را از سایت رایان بوک دریافت کنید.