خرید کتاب طراحی سازه های فولادی جلد پنجم + ویرایش جدید
کتاب طراحی سازه های فولادی (جلد پنجم) - به روش حالات حدی (LRFD-ASD)
طراحی سازه های فولادی (جلد پنجم) - به روش حالات حدی (LRFD-ASD)
نویسنده:
دكتر مجتبی ازهری، دکتر حسین عموشاهی، دكتر سیدرسول میرقادری
ناشر:
انتشارات ارکان دانش
معرفی خرید کتاب طراحی سازه های فولادی جلد پنجم + ویرایش جدید
خرید کتاب طراحی سازه فولادی
با خرید این کتاب می توانید به راحتی آب خوردن اطلاعات زیادی در ارتباط با سازه های فولادی دست پیدا کنید. کتاب طراحی سازه های فولادی با داشتن 848 صفحه و نویسندگان با تجربه مثل دكتر مجتبی ازهری، دکتر حسین عموشاهی و دكتر سیدرسول میرقادری توانسته جزو کتاب های پرفروش به حساب آید.
معرفی کتاب طراحی سازه های فولادی جلد پنجم
ویرایش اول جلد حاضر که در اردیبهشت 1393 تقدیم عزیزان شد و طی مدت سه سال سیزده بار تجدید چاپ گردید ضمن تأکید بر اصول طراحی به روش حالات حدی و مزایای آن، بر شیوه ی طراحی اعضا بر مبنای روش ضرایب بار و مقاومت (LRFD) استوار بود.
آیین نامه ی AISC 360-2016 و نیز آخرین ویرایش مبحث دهم از مقررات ملی ساختمانی ایران هر دو شیوه ی طراحی به روش های ضرایب بار و مقاومت (LRFD) و مقاومت مجاز (ASD) را در طراحی به روش حالات حدی معتبر میدانند. تلاش نویسندگان در ویرایش جدید جلد حاضر که تحت عنوان چاپ چهاردهم عرضه می شود، تشریح مطالب براساس تجربیات مؤلفان برای درک بهتر و منطقی تر مطالب مورد نیاز دانشجویان و دانش آموختگان براساس آیین نامه های مذکور است.
فهرست کتاب طراحی سازه های فولادی
در فصل اول، ضمن بیان مقدمهای بر زیربنا و مزایای روش حالات حدی و ارائه تشابهات و تفاوتهای آن با روش تنش مجاز، اصول كلی این شیوه طراحی مورد توجه قرار گرفته است.
فصل دوم به "طراحی اعضای كششی" به شیوهی حالات حدی اختصاص یافته است. در این فصل ضمن ارائه ضوابط و مبانی نظری و آییننامهای، مثالهای متنوعی نیز ارائه شده است.
در فصل سوم، "طراحی اعضای فشاری"، مبانی نظری پایداری ستونهای منفرد و متشكل از چند نیمرخ براساس معیارهای كمانش خمشی، كمانش پیچشی و كمانش خمشی ـ پیچشی ارائه میشود. همراه با بیان ضوابط و روابط آییننامهای، جهت تبیین بهتر موضوع، مثالهایی در هر مورد ارائه شده است. همچنین ضوابط مربوط به اعضای فشاری دارای اجزای لاغر به همراه مثالهایی در ارتباط با آن، به این فصل اضافه شد.
فصل چهارم كتاب، "طراحی اعضای خمشی"، به ارائه مبانی نظری و آییننامهای طراحی انواع تیرها با اشكال گوناگون مقاطع با توجه به پدیدههای كمانش موضعی، كمانش جانبی، كمانش جانبی ـ پیچشی و تسلیم اختصاص دارد. در این فصل نیز در هر مورد مثالهای متنوعی ارائه شده است. علاوه بر آن در ویرایش جدید کتاب حاضر، ضوابط مربوط به مقاطع دارای بال لاغر و نحوه محاسبه مقاومت اعضای خمشی دارای بال لاغر به مطالب این فصل اضافه شده است.
فصل پنجم كتاب، "طراحی تیرورقها"، اصول كلی و مبانی طراحی نظری و آییننامهای تیرورقها با نگرش ضرائب بار مقاومت و مقاومت مجاز را ارائه مینماید. در این فصل علاوه بر تأكید بر روابط نظری حاكم بر تیرورقها مثالهای متنوعی نیز بیان گردیده است. همچنین براساس تغییرات گستردهای که در آییننامه برای محاسبه ظرفیت برشی مقاطع انجام گرفته است، کلیه روابط مربوطه و مثالها بازنویسی شدهاند.
فصل ششم كتاب، "طراحی تیر ـ ستونها"، به ضوابط و اصول نظری و آییننامهای اعضای تحت اثر توأمان لنگر خمشی و نیروی محوری اختصاص یافته است. در این فصل نحوه تحلیل مرتبه اول و دوم بیان و مثالهای گوناگونی نیز در هر مورد ارائه خواهد شد.
فصل هفتم كتاب به" طراحی اعضای خمشی و فشاری با مقطع مختلط" اختصاص داشته و در آن ضمن تبیین مقاومت فشاری و خمشی این اعضا، ضوابط آییننامهای طراحی ستونها، تیرها و تیر ـ ستونهای با مقطع مختلط همراه با مثالهای متعدد ارائه شده است. همچنین ضوابط مربوط به کنترل تغییر مکان و ارتعاش اعضای مختلط و طراحی برشگیرها به همراه ضوابط مربوط به اعضای مختلط دارای اجزا لاغر به مطالب این فصل اضافه گردیده است.