کتاب کلیدواژه معماری نظارت (طلایی) (نسل جدید کلیدواژهها)
کلیدواژه معماری نظارت (طلایی) (نسل جدید کلیدواژهها)
نویسنده:
محمد حسین علیزاده
ناشر:
نوآور
تعداد صفحه:
۷۱۲
زبان نوشتار:
فارسی
سال انتشار:
۱۴۰۲
نوبت چاپ:
هشتم
معرفی کتاب کلیدواژه معماری اثر محمد حسین علیزاده
کتاب کلیدواژه معماری توسط محمد حسین علیزاده نوشته شده و در انتشارات نوآور به چاپ رسیده است. با مطالعه این منبع با اصطلاحات مربوط به الزامات طراحی و ساخت بناها در قسمت های مختلف از جمله تاسیسات برقی، مکانیکی و اجرای صنعتی آشنا خواهید شد. شما می توانید با خرید این منبع از میان بهترین کتاب های معماری، اطلاعات خوبی درباره کلیدواژه های اصلی طراحی بناها به دست آورید.
فهرست کتاب کلیدواژه معماری
اختصاراتی که در کتاب کلیدواژه طلایی نوآور معماری نظارت (نسل جدید کلیدواژهها) به کار رفته است به شرح ذیل است:
م۲: مبحث دوم ( نظامات اداری)- (۱۳۸۴)
م۳: مبحث سوم (حفاظت ساختمانها در مقابل حریق )- (۱۳۹۵)
م۴: مبحث چهارم ( الزامات عمومی ساختمان )- (۱۳۹۶)
م۵: مبحث پنجم (مصالح و فرآوردههای ساختمانی)- (۱۳۹۶)
م۷: مبحث هفتم (ژئوتکنیک و مهندسی پی)- (۱۴۰۰)
م۸: مبحث هشتم (طرح و اجرای ساختمانهای با مصالح بنایی)- (۱۳۹۸)
م۹: مبحث نهم (طرح و اجرای ساختمانهای بتنآرمه)- ویرایش پنجم،(۱۳۹۹)
م۱۰: مبحث دهم (طرح و اجرای ساختمانهای فولادی)- (۱۴۰۱)
م۱۱: مبحث یازدهم (طرح و اجرای صنعتی ساختمانها)- (۱۴۰۰)
م۱۲: مبحث دوازدهم (ایمنی و حفاظت كار در حین اجرا)- (۱۳۹۲)
م۱۳: مبحث سیزدهم (طرح و اجرای تاسیسات برقی ساختمانها)- (۱۳۹۵)
م۱۴: مبحث چهاردهم (تاسیسات مکانیکی)- (۱۳۹۶)
م ۱۵: مبحث پانزدهم (آسانسورها و پلکان برقی) – (۱۳۹۲)
م۱۶: مبحث شانزدهم (تاسیسات بهداشتی)- (۱۳۹۶)
م۱۷ مبحث هفدهم (لولهکشی گاز طبیعی)- (۱۴۰۱)
م۱۸: مبحث هجدهم (عایقبندی و تنظیم صدا)- (۱۳۹۶ )
م۱۹: مبحث نوزدهم (صرفهجوئی در مصرف انرژی )- (۱۳۹۹)
م۲۰: مبحث بیستم (علائم و تابلوها)- (۱۳۹۶)
م۲۱: مبحث بیست و یکم (پدافند غیرعامل)- (۱۳۹۵)
م۲۲: مبحث بیست و دوم (مراقبت و نگهداری از ساختمانها)- (۱۳۹۲)
قنم: قانون نظام مهندسی و کنترل ساختمان و آییننامههای اجرایی آن
اص: اصلاحیه قانون نظام مهندسی مندرج در سایت
قسمتی از کلیدواژه معماری
کلیدواژه طلایی نواور نسل جدیدی از کلیدواژه ها میباشد که برای اولین بار توسط نشر نوآور به چاپ رسیده است. در این سری واژه هایی که چندین ارجاع دارند. هر کلمه کلیدی بر اساس ریز موضوع تفکیک شده است و برای هر کدام فقط یک آدرس مشخص شده است. در نسل قبلی کلیدواژه ها علی رغم اینکه سعی شده بود تا کلمه کلیدی از مهمترین و پرسوال ترین قسمت های مباحث و منابع انتخاب شود اما در مورد کلید واژه هایی مانند "بتن"، "ناظر"، "صاحب کار" که در مباحث مختلف و در صفحات زیادی آمده است.
چندین از جاع آورده میشد و داوطلب زمان زیادی را باید صرف میکرد تا در بین این همه آدرس به موضوع مورد نظر سؤال دسترسی پیدا کند ولی در کلیدواژه طلایی نوآور این کلمات کلیدی به ده ها ریز موضوع تفکیک شده است و برای هر کدام فقط یک آدرس قید شده که باعث می شود داوطلب در کمترین زمان به آدرس دقیق مراجعه نموده و پاسخ صحیح را انتخاب نماید به مثال زیر توجه کنید: مثال
چگونه صاحب کار ر در مدت قرارداد امکان معلق کردن اجرای ساختمان را دارد؟
(1) یکبار و حداکثر به مدت ۲۵ درصد زمان قرارداد
(۲) حداکثر ۲ بار و به مدت ۲۵ درصد زمان قرارداد
(۳) یکبار و حداکثر به مدت ۳ ماه
(۴) حداکثر ۲ بار و هربار به مدت ۳ ماه
قسمتی از کلیدواژه معماری درباره اهمیت آن
بدون شک باید پذیرفت که کتاب کلیدواژه یکی از بازیگران اصلی در روند آمادگی برای آزمون های نظام مهندسی بوده و نقش غیرقابـل
انکاری را برای موفقیت شما در آزمون ایفا خواهد کرد، به طوری که بدون استفاده از کلیدواژه با توجه به محدویت زمانی آزمون، شـانس
قبولی شما به شدت کاهش می یابد.
اما استفاده از کتب کلیدواژه زمانی بهترین و بیشترین اثربخشی را خواهد داشت که داوطلـب پـیش از آزمون با نحوه ی استفاده از کلیدواژه آشنا شده باشد و نیز به مهارت لازم جهت پیدا کردن سـریع و صـحیح کلیـدواژه رسـیده باشـد. بنابر این توضیحات، تشخیص درست و سریع کلیدواژه ی هر سؤال بسیار حائز اهمیت بوده و شما باید در طول دوره ی آماده سازی خـود برای موفقیت در آزمون، در کنار مطالعه ی منابع، برای رسیدن به مهارت پیدا کردن سریع و صحیح کلیدواژه نیز تمرین کنید.
بنـابراین باید بخشی از زمان مطالعه را به مرور تست های ادوار گذشته و پاسخ دادن با استفاده از کلیدواژه اختصاص دهید. برای رسیدن به این هدف، سعی شده است که کلیدواژه ی سؤالات آزمون های ادوار گذشته در پاسخنامه سری کتاب های "تشریح کامل سؤالات آزمونهای نظام مهندسی" انتشارات نوآور که با کتاب های کلیدواژه طلایی نوآور منطبق است، ارائه گـردد.
ایـن موضـوع بـرای کسب مهارت تشخیص کلیدواژه به شما بسیار کمک خواهد کرد. در صورتی که در تشخیص کلیدواژه ی صحیح سؤالات آزمون های ادوار گذشته دچار خطا شدهاید، به کلیدواژه تعیین شده در پاسخنامه در کتاب مذکور دقت کنید تا به مرور روش صحیح تـشخیص کلیـدواژه
را درک کنید و یقین داشته باشید تشخیص کلیدواژهی صحیح سؤال مهارتی است که شـما بـه راحتـی بـا کمـی تمـرین بـه آن دسـت خواهید یافت.
کارکرد کلیدواژه طلایی نوآور بدین صورت است که داوطلب با علم و دانش مهندسی خود و نیز با تمرین و کسب مهـارت، ابتـدا بایـد از صورت سؤال یا از گزینه های آن، کلمه کلیدی درست را تشخیص دهد، سپس با مراجعه به این کتاب و با توجه به ترتیب حـروف الفبـا، کلمه کلیدی مدنظر را پیدا نماید. پس از یافتن کلمه کلیدی، اطلاعات لازم برای رسیدن به بند مدنظر طراح سؤال حاصل خواهـد شـد. به این صورت که، روبروی کلمه کلیدی بیان شده است که آن کلمه در کدام منبع از مواد آزمون و در چه صـفحه ای و در کـدام بنـد از آن منبع آورده شده است.
حال داوطلب به کتاب و صفحه اشاره شده، مراجعه نمـوده و بـا مطالعـه مطلـب مـرتبط بـه آن موضـوع، بـه احتمال زیاد به پاسخ سؤال دست خواهد یافت. اما اگر پاسخ سؤال را در آن آدرس نیافت باید در تشخیص کلمـه کلیـدی خـود تردیـد کند. واضح است که تشخیص سریع و صحیح کلمه کلیدی، نیاز به تمرین و کسب مهارت دارد.
بنابراین کارکرد کتب کلیدواژه دستیابی هر چه سریع تر به پاسخ سؤالات و صـرفهجـویی در زمـان پاسـخگویی و در نهایـت قبـولی در آزمون می باشد. البته قابل ذکر است که تمام سؤالات قابلیت پاسخگویی با تکنیک کلیدواژه را ندارند اما حدود 75 درصد سـؤالات، ایـن قابلیت را دارند.
با این توضیحات متوجه خواهید شد که نه تنها لازم است که حتما حتما کتاب کلیدواژه و کلیه مباحث و منابع آزمـون را تهیـه نماییـد؛ بلکه جهت افزایش شانس قبولی، نیاز است که داوطلب مباحث تخصصی رشته خود را مطالعه نموده و در روند مطالعاتی خود، اسـتفاده از کلیدواژه را بگنجاند تا با تمرین، مهارت لازم را کسب نماید.