موضوع بارگذاری و سیستم های باربر سازهای، از عناوین درسی در رشته مهندسی عمران است. دانشجویان این رشته در درسهای طراحی سازه های فولادی با توجه به مقررات ملی ساختمان که در مبحث دهم به آن اشاره شده هست و طراحی سازه های بتن مسطح، روش طراحی اعضای سازه ای را به صورت عناصر مجرد به صورت کامل می توانید آن ها با دانلود مبحث 10 فرا بگیرید.
اما باید توجه داشت که برای مطالعه سازه، قبل از تعیین بارهای قائم و جانبی، باید سیستم باربر قائم و جانبی ساختمان تعیین گردد و سپس فرایند تحلیل و در پی آن طراحی صورت گیرد.
بخش های اصلی بارگذاری و سیستم های باربر سازه ای
بنابراین در هر سازه ابتدا باید بارها و سیستمهای باربر شناخته شود. کتاب حاضر که در سه بخش تدوین شده، تلاشی است در معرفی مفاهیم پایه در بارگذاری و سیستمهای باربر سازهای، بارهای قائم و نیروهای جانبی. صفحات پایانی کتاب نیز دربردارنده واژهنامه انگلیسی به فارسی و فهرست موضوعی است.
فهرست بارگذاری و سیستم های باربر سازه ای
فصل اول: نحوه مطالعه پروژههای ساختمانی فصل دوم: ایمنی و خدمت پذیری فصل سوم: بار مرده فصل چهارم: بار زنده فصل پنجم: بار برف فصل ششم: بارهای خودکرنشی (آثار دما، نشست و خزش) فصل هفتم: بارهای ناشی از فشار خاک و آب فصل هشتم: عناصر و سیستمهای باربر قائم ساختمان فصل نهم: سیستم ساختمانهای بنایی فصل دهم: نیروی باد فصل یازدهم: نیروهای ناشی از زلزله فصل دوازدهم: سیستمهای باربر جانبی فصل سیزدهم: بارگذاری انفجاری