یکی از مراجعی که امروزه در دنیا به خوبی مبانی الاستیسیته را تبیین کرده است، کتاب حاضر است که برای مهندسین، دانشجویان رشته های مختلف مهندسی در تحصیلات تکمیلی نوشته شده است.
موجز بودن، انسجام و کامل بودن کتاب الاستیسیته ساد و همچنین ویژگی هایی مثل توسعه ساده روابط تئوری تنش-کرنش ارائه مسائل مهندسی کاربردی چه به صورت تحلیلی و چه به صورت حل عددی این منبع غنی را کامل کرده است. در حل مسائل تئوری الاستیسیته شناخت روابط بین کرنش-جابجایی، تنش-کرنش، نیرو-جایجایی در معادلات دیفرانسیل دربرگیرنده این مولفه ها بسیار مهم است، که در این کتاب به روشنی به تصویر کشیده شده است.
مترجمین سعی نموده اند که این بیان شیوا را به فارسی برگردانند. هر چند که این کتاب دارای برگردان های فارسی گوناگونی است، اما در این برگردان سعی شده است به صورت کامل و ساده به زبان فارسی این مفاهیم آورده شود.
مهندسی همواره در لحطه ای خلاقانه به وجود می آید. هنگامی که ذهن درگیر جگونگی استحکام یک سازه و نیز تامین خواسته هایی برای آسایش و راحتی است، طرح مهندسی شکل میگیرد.یک مهندس اصولاً خالق صنع خود است و در این میان برای این مهم مقاومت و شناخت رفتار سازه ها اجزاء و مصالح آن از اهمیت به خصوصی برخوردار است.
در واقع یک طرح مهندسی به دنبال خلق اثری است که نیازمندی ها را برطرف کند و برای آن زیبایی، فرم، مصالح، اقتصاد و تاب آوری در برابر زمان را در نظر می گیرد. لذا برای تامین نیازهای طرح، شناخت رفتار مصالح، گام اول است. دانش “الاستیسیته” این مهم را میسر میکند.