کتاب نوسازی توسعه جهانی شدن اثر رضا شیرزادی از انتشارات آگه است. در صورتی که می خواهید با مفهوم نوسازی و نظریه های کاربردی در این باره آشنایی پیدا کنید، خرید این کتاب علوم اجتماعی به شما توصیه می شود.
قسمتی از کتاب نوسازی توسعه جهانی شدن
تلاش برای نوسازی به ویژه در ممالک غیر غربی در دوره ی پس از جنگ جهانی دوم شدت بیشتری یافت و تحقیقات کمی و کیفی متنوعی در این راستا صورت پذیرفت و به تدریج ادبیات نوسازی و توسعه شکل گرفت. در عین حال در اواخر قرن بیستم بحث بر سر پدیده ی جهانی شدن تا حدودی مسئله ی گذار از دوره ی نوسازی را شدت و حدت بیشتری بخشید و طبیعتاً سرعت تحولات را دو چندان کرد.
امروزه کشورهای در حال توسعه در وضعیت خطیری قرار دارند و هرگونه کوتاهی و تعلل در روند تغییرات نوسازانه میتواند به عقب افتادن و حاشیه ای شدن این کشورها بینجامد. طبیعتاً جامعه ی امروز ایران نیز از این امر مستثنی نیست روند تحولات سده ی اخیر ایران اگرچه در راستای نوسازی کشور با افت و خیزهایی همراه بوده است، بی تردید شناخت مفاهیم دیدگاه ها و تجربه های نوسازی گامی درست در راستای تسریع آن است.
پژوهش حاضر ناظر که حاصل مطالعات و دغدغه های چندین ساله ی نگارنده است، گامی در جهت شناساندن اهم مباحث این حوزه ی مطالعاتی است که به فراخور نیاز دوره های کارشناسی و کارشناسی ارشد رشته های علوم سیاسی اجتماعی و اقتصادی تهیه و تدوین شده است.
فهرست موضوعی نوسازی توسعه جهانی شدن
این مجموعه در سه فصل و یک ضمیمه ارائه می شود.
فصل اول: به بررسی مفهوم نوسازی و توسعه و اصطلاحات مرتبط می پردازد و اهداف ابعاد مراحل و راه های نوسازی و توسعه را مورد بحث قرار می دهد.
فصل دوم: عمده ترین مکاتب نظریه ها و موضوعات نوسازی و توسعه مورد بررسی قرار می گیرند. این فصل به دلیل گستردگی بخش اعظم مطالب کتاب را به خود اختصاص داده است.