چنانچه مشاهده میشود، منابع آزمون تاسیسات برقی در صلاحیت اجرا نسبت به صلاحیت نظارت و طراحی، زیاد است و نیاز به وزن دهی منابع حس می شود. در کتاب حاضر منابع با درجه اهمیت بیشتر، طبقه بندی، تشریح و مصورسازی شده است. از جمله:
طبقهبندی و شرح تصویری مطالب مهم مبحث سیزده مقررات ملی ساختمان به عنوان مهمترین مرجع آزمون
گردآوری نکات اجرایی و کاربردی
مروری بر نکات سه منبع جدید آزمون اجرای تاسیسات برقی که اهمیت بیشتری دارد (آییننامه حفاظتی، تعرفههای برق و قراردادها)
چنانچه ذکر شد، تعدد و حجم زیاد منابع آزمون اجرای برق، فرصتی برای مطالعه دقیق و مقایسه همه آنها نمیدهد. در این کتاب آشنایی خوبی با مهمترین محتوای مورد نیاز آزمون اجرای برق پیدا میکنید. توجه شود آزمونهای طراحی و مسائل دارای فرمول و محاسبات، کمترین اهمیت را در آزمون اجرا دارد زیرا فلسفه کار مجری، محاسبات و طراحی مجدد نیست بلکه باید طرح را به خوبی درک و پیادهسازی کند.
در کنار این کتاب باید تمرین و ممارست در بررسی و حل نمونه سوالات آزمونهای گذشته داشت که مرور آزمونهای نظارت و اجرا میتواند چراغ راه باشد. مبانی آزمونهای اجرا با نظارت یکسان است زیرا ناظر، کارش نظارت بر حسن اجرای کار و گزارش به نظام مهندسی و مراجع صدور پروانه هست.
نهایتا کتاب هندبوک جامع تاسیسات الکتریکی که خلاصه نکات ۳۰ کتاب و استاندارد مرتبط با تاسیسات برقی و منابع آزمون برق است در کنار این کتاب، کمک شایانی به رفع نیازهای اصلی مهندسان در آزمون های تاسیسات برقی میکند.
کتاب هندبوک جامع تاسیسات الکتریکی
کتاب هندبوک جامع تاسیسات الکتریکی (نظارت و طراحی)