معرفی کتاب فلسفه علوم اجتماعی اثر تد بنتون، یان كرایب
کتاب فلسفه علوم اجتماعی اثر تد بنتون، یان كرایب با ترجمه شهناز مسمی پرست، محمود متحد از نشر آگه است. در صورتی که می خواهید با محدودیت های جامعه شناسی آشنایی پیدا کنید، خرید ترجمه فارسی Philosophy of Social Science برای شما مفید می باشد. شما می توانید با دانلود انواع کتاب های علوم اجتماعی دانش گسترده تری درباره مباحث گوناگون این رشته دانشگاهی به دست آورید.
قسمتی از فلسفه علوم اجتماعی
عنوان فرعی این اثر -محدودیت های جامعه شناسی- حاکی از بحث همیشگی یان و دلبستگی اصلی او به انسان گرایی بود این ایده که حیات درونی افراد را باید محترم شمرد و پاس داشت. او با استفاده از تصویری که به وسیله یکی از بیمارانش ارائه شده بود بر آن بود که ما چه بسا سرانجام بتوانیم آن دست ورقی را که هر یک از ما در زندگی با آن سر و کار دارد تبیین کنیم ولی این تا حد زیادی وابسته به این است که آن دست ورق را چگونه بازی کنیم افراد هنگام جان به در بردن در پیشامدهای غریب خلاقیتی از خود نشان می دهند که چیزی غیر قابل پیش بینی و شگفت انگیز در آن است.
رهیافت های گوناگون نمی توانند این قوای انسانی را که در معرض تهدید است تشخیص دهند. یان تاکید می کرد که در درمان و نیز در روند جامعه شناس شدن فراگیری مدارا با اضطراب تضاد درونی و سرانجام تبدیل آن به چیزی دیگر تناقض، پارادوکس و نامیاتی و دارای اهمیتی خاص است. یان كارگرزاده بود. در مدرسه تریبیتی (Trinity) جان ویت گیفت John) (Withgift ، کروی دون (Croydon) تحصیل کرد و جامعه شناسی را در پلی تکنیک ساوت بنک (South Bank) فرا گرفت و سپس PhD خود را در دانشگاه منچستر قبل از پیوستن به اسکس در مقام استادیار گرفت.
تدریس از پژوهش نقادانه و گاه نگران کننده از امکانات بالقوه بود، و بیش از این نمی توانست با اصول تحصیلات عالی نیولی پر (New Labour) مخالفت کند. در سال ۱۹۹۹ ، بان این رویکرد ابزاری را به تحصیل با رویکرد دیگری که انسان گرایانه بود داد باید در تقابل قرار داد برای برخی افراد تحصیل ارزشی در خود است. چیزی که جست و جوی آن بود زیرا هر چه بیشتر بیاموزیم فرهیخته تر خواهیم شد.
از رهگذر تحصیل ما مردمانی نیکوتر و حساس تر خواهیم شد که میتوانیم امر حقیقتی و امر زیبا را ارج نهیم و لذایدی عمیق تر و ظریف تر را در این جهان بیابیم؛ ما شهروندانی انسانی تر می شویم. وی دو متن درسی به چاپ رساند که هر دو از کارهای اصلی اوست، نظریه اجتماعی مدرن (۱۹۹۲) و نظریه اجتماعی کلاسیک (۱۹۹۷) علاقه عمیق او به روان کاوی در کتاب هایی مانند اهمیت ناکامی (۱۹۹۴) و تجربه هویت (۱۹۹۸)، و از رهگذر کارش به عنوان روان درمانگر جلوه یافت.
درباره Philosophy of Social Science
• به مسائل انتقادی مربوط به ماهیت علوم اجتماعی می پردازد.
• رابطه بین علوم اجتماعی و علوم طبیعی را مورد بازجویی قرار می دهد.
• دیدگاه های سنتی و معاصر را در بر می گیرد.
• طیف وسیعی از رویکردها، از تجربه گرایی و پوزیتیویسم تا پساساختارگرایی و عقل گرایی را معرفی و نقد می کند.