سخنی از زبان ابراهیم ثنائی نویسنده کتاب طراحی ساختمان های فولادی
ایده اول در شکل گیری کتاب، کاربردی بودن آن برای انجام پروژه سازه های فولادی و استفاده مهندسین طراح بود، اما پس از تجربه چند سال تدریس و استفاده از آن در کلاس های بارگذاری، طراحی سازه های فولادی، مقررات ملی ساختمان که بر مبنای مبحث دهم شکل گرفته است در طرح و اجرای ساختمان های فولادی نقش بسزایی را ایفا می کنند. از رو با دانلود مبحث 10 شما می توانید اطلاعات بیشتری را در این زمینه کسب کنید.
پروژه طراحی سازه های فولادی، طراحی سازه های فولادی پیشرفته ما را بر آن داشت تا با اضافه نمودن مطالب تکمیلی، بیشتر سر فصل های این درس ها نیز پوشش داده شود.
طراحی ساختمان های فولادی جلد اول ویرایش دوم اثر ابراهیم ثنائی می باشد.
برخلاف ویرایش اول کتاب طراحی ساختمان های فولادی که فقط رابطه ها و فلوچارت های طراحی را ارائه نموده بود در این ویرایش، ضوابط آیین نامه ها تا حد امکان با تفسیر بیشتر و برخی از مبانی تئوری که در تفهیم بیشتر مطالب آیین نامه ها مؤثر است آورده شده است.
سرفصل های کتاب طراحی ساختمان های فولادی
بخش اول: بررسی سیستم های باربر، ستون گذاری، تیرریزی بخش دوم: بارگذاری بخش سوم: تحلیل تقریبی سیستم های ساختمانی بخش چهارم: طرح مقدماتی ساختمان های فولادی بخش پنجم: درآمدی بر مدلسازی کامپیوتری بخش ششم: طراحی جوش بخش هفتم: طراحی عضوهای کششی بخش هشتم: عضوهای خمشی، تیرها بخش نهم: عضوهای خمشی، تیرها بخش دهم: عضوهای خمشی، تیرها بخش یازدهم: عضوهای فشاری خمشی، تیر ستون ها بخش دوازدهم: اتصالات