سری کتب فناوری های آینده در معماری و شهرسازی33 دانشنامه معماری بیونیک
کتاب سری کتب فناوری های آینده در معماری و شهرسازی/33/ دانشنامه معماری بیونیک
سری کتب فناوری های آینده در معماری و شهرسازی/33/ دانشنامه معماری بیونیک
نویسنده:
هادی محمودی نژاد
ناشر:
انتشارات طحان
تعداد صفحه:
۵۹۲
زبان نوشتار:
فارسی
نوبت چاپ:
اول
معرفی سری کتب فناوری های آینده در معماری و شهرسازی33 دانشنامه معماری بیونیک
کتاب سری کتب فناوری های آینده در معماری و شهرسازی 33 دانشنامه معماری بیونیک اثر هادی محمودی نژاد از انتشارات طحان است. در صورتی که می خواهید دانشنامه ای کاربردی در حوزه معماری بیونیک داشته باشید، خرید و مطالعه این منبع به شما توصیه می شود. دانلود کتاب های معماری نیز یکی از روش های ساده و آسانی است که به کمک آن می توانید با مباحث مختلف این رشته دانشگاهی آشنایی بیشتری پیدا کنید.
درباره سری کتب فناوری های آینده 33 دانشنامه معماری بیونیک
آنچه انسان می سازد، جلوه ای از آرمانها و خواسته های اوست. بنابر این تحوّلات معماری نمایشی از زندگی و اندیشه انسان است. در واقع معماری به مثابه آیینه ای از حیات انسان تجلّی می یابد. در عین حال به دلیل نقشی كه انسان در ایجاد و تكامل آن دارد، معماری با علوم و فنون مختلف نسبت پیدا می كند. نگرش به معماری به عنوان موجودی زنده از تعابیر مهمّی است كه از دیرباز مطرح بوده با این حال چنین مفهومی از دهه اول قرن نوزدهم با متداول شدن اصطلاح زیست شناسی به معنای «نظم حیات» توسط «لامارك» مورد توجه بیشتری قرار گرفت.
در این رابطه، «گیدئون» معتقد است: «معماری یك زمان ممكن است، تحت تاثیر انواع و اقسام شرایط به وجود آمده باشد، امّا همین كه بوجود آمد، موجودی است، زنده كه صفات مخصوص خود را داراست و از حیات دیرپایی برخوردارست. ارزش این موجود با اصطلاحات جامعه شناسی و اقتصادی كه مبداء آن را توضیح می دهد، نمی تواند بیان گردد؛ و تاثیر آن ممكن است، حتّی پس از آنكه محیط اصلی آن تغییر كرد، یا از بین رفت؛ ادامه یابد. معماری می تواند به ماورأی زمان تولدش برسد».
لذا بطور كلّی، تنها واقعیّت مهم زیست شناسانه ای كه در ارتباط با معماری مدرن قابل قیاس می نماید، مقوله ارتباط «فُرم و عملكرد» است. در واقع می توان اینطور بیان نمود كه به لحاظ قیاسهای عملكردی، رابطه فُرم و عملكرد به مثابه ضرورتی برای «زیبا» بودن تلقی می شود و به لحاظ قیاس های زیست شناسانه، رابطه بین فُرم و عملكرد به معنی داشتن «حیات» است. در این كتاب به قیاس زیست شناختی در معماری پرداخته شده است.
لذا در این كتاب سعی شده است تا در قالب یك «دانشنامه موضوعی» به مفاهیم مرتبط با معماری بیونیك پرداخته شود. البته پرداختن به سایر حوزه های مرتبط نیز موردنظر بوده است. لذا معماری بیوفیلی (دوستی با طبیعت)، معماری بیومیمكرای (تقلید از طبیعت)، معماری بیومیمیكس (یادگیری از طبیعت)، معماری بیومورفیك (تقلید از شكل طبیعت)، و معماری بومی، ارگانیك، اقلیمی و پایدار نیز توجه شده است.
كتاب سری کتب فناوری های آینده 33 دانشنامه معماری بیونیک، ادعای یك دانشنامه را ندارد و بر اساس چارچوب یك دانشنامه یا واژه نامه نگارش نشده است ولی نگارنده چاره ای جز انتخاب این عنوان نداشته و مستدعی است كه این انتخاب عنوان پای عدم اگاهی گذاشته نشود. این كتاب حاصل بیش از 10 سال مطالعه و تحقیق در این رابطه است و امید است كه مورد توجه مخاطبان گرامی قرار گیرد. نویسنده امید زندگی با لذت و مرگی با عزت را از خداوند منان برای خویش آرزومند است.
خرید سری کتب فناوری های آینده در معماری و شهرسازی 33
شما می توانید برای خرید نسخه فیزیکی کتاب سری کتب فناوری های آینده در معماری و شهرسازی33 دانشنامه معماری بیونیک از رایان بوک کمک بگیرید. این فروشگاه اینترنتی یکی از بهترین مراجع آنلاین دانلود و خرید کتاب دانشگاهی در سراسر کشور می باشد.